Се гради ограда кај Меџитлија

0
722

Зпочна подигнувањето на ограда кај граничниот премин Меџитлија на македонско-грчката граница, потврди за Тера, потполковник Тони Јаневски портпарол на ГШ на АРМ.

Оваа одлука не е нова, туку е донесена на крајот на минатиот месец, кога управувачкиот комитет донесе одлука за подигнување ограда кај Гевгелија.

Повеќе на оваа тема во Актуел на Тера 16:55 и 20:55.