Се гради стадионот во Крклино

0
1655

– Многу голема желба беше на мештаните да се направи овој стадион. Сега е среден обработен, имаме соблекувални имаме клупи за играчите и мислам дека е голем мерак за мештаните овој стадион да се стави во функција, значи идниот период следните 10- 15 дена сите активности ќе бидат завршени останува да се засади со трева, потоа се договараме со луѓето од тука како ќе се одржува тревата. Вредноста на оваа интервенција во завршна фаза ќе изнесува околу 3 милиони денари, изјави Д-р Владимир Талески градоначалник на Општина Битола