Се качија на сцена, обезбедувањето реагираше

0
3668

На церемонијата на свечено затворање на 37 Манаки, две лица од тимот кои го подготвуваа и изведоа перформансот на свеченото на отворање на фестивалот, се качија на сцената.

Едно од нив ги соби патиките и ги фрли на сцена.

14384007_1306213609391319_2060111036_n

И двајцата беа остранети од страна на обезбедувањето.

Водителката на вечерашната манифестација рече  „Ни се случуваа во изминатите денови многу интересни настани па и скандали, секако да ни биде интересно“.

И на свеченото затворање на Манаки требаше да има перформанс кој Мартин Кочовски го подготвуваше но, не се случи.