Се расчистува Офицерски

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Градоначалникот на Битола, д-р Владимир Талески денес рече дека со помош на претпријатијата од градот се расчистува градот на неколку локации, а на ЈП „Комуналец“ му помагаат околу 50 волонтери. Во сабота започнува Бит Фест, тоа е една од причините што се расчистува Офицерскиот дом, но без разлика на тоа се средува и на други места во градот, рече Талески.

Share.