Се сруши авион на паркинг, експлозијата ги крена во воздух сите возила

0
477

Во американскиот град Елко во Невада, се сруши авион на паркинг, а корисниците на социјалните мрежи споделуваат страшни видеа и фотографии од местото на несреќата.

Полицијата, пожарната и амбулантни возила се на местото на несреќата но за сега не се знае бројот на жртви

Сите автомобили на паркингот биле крена во воздух со експлозијата.