Се трага по исчезнато лице од Велушина

0
1497

На 24.07.2016 година во ПО Велушина-СВР Битола, пријавено е дека на 22.07.2016 година околу 09.00 часот од дома во непознат правец се оддалечила Р.А. (27) од с.Велушина. Се преземаат мерки за пронаоѓање на лицето.