Се удави момче во Дојранско Езеро

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Младо момче се удавило во Дојранското Езеро откако со другарите со педалинка влегле да се капат во езерото.

Тројцата паднале од педалинката, но само Александар В. од Пехчево не излегол од езерото. Тој не знаел да плива.

По пријавувањето, полицијата брзо го проонашла телото на Александар.

Share.