Се загубил заради маглата

0
885

Во врска со настан „исчезнато лице“ даден во Билтен од 05/06.2016 година, на 06.11.2016 година во 08.30 часот, во СВР Битола, И.В. (27) од Битола телефонски пријавил дека истиот ден околу 07.30 часот во атар на с.Мусинци, го пронашле неговиот татко Љ.В. од с.Долно Агларци, кој бил пријавен за исчезнат. Истиот бил во добра здравствена состојба, но поради слабата видливост (густа магла) се изгубил.