Се запали автобус полн со патници

0
314

На автопатот кај Бегаљичко брдо во правец на Ниш, околу 16.20 часот во текот на возење се запали автобус на Ласта и целосно изгоре.

Во српското МВР наведуваат дека патниците навреме го напуштиле автобусот, па никој не е повреден.