Сефедин Бајрамов во Капри за 14-ти февруари

0
657

Празникот на виното и љубовта, викендов во Битола, ќе се одбележи и со песна.

Во прекрасните песни на Сефедин Бајрамов, битолчани ќе имаат можност да уживаат во ресторанот на хотел Капри.

Оовјпат со нов репертоар, кој го плени сечие срце.

Повеќе од разговорот со Бајрамов од видеото во продолжение.