Северина во сексапилни изданија во новиот календар на Пелистерка

0
2084

Познатата балканска поп ѕвезда Северина како заштитно лице на компанијата Пелистерка, годинава ја имаше таа чест да се најде на страниците на календарот на Пелистерка за 2017 година.

Пелистерка денеска го промовираше седмиот календар на компанијата во кое снимање учествуваше тим од 25 луѓе додека неколку дневното снимање за годинешниот календар се одвиваше во Загреб.