Шарената револуција во Битола

0
1572

Протестот започна на плоштадот Магнолија, продолжи пред Основниот суд кој беше обоен од страна на демонстраните, а заврши пред општинската зграда.

13151656_1734736400143749_2228478085602529943_n

13221091_1734735813477141_7045396068277842136_n