Шеќеринска во Битола ги иритира и навредува младите

0
2630

„ Радмила Шеќеринска со својата појава на Широк сокак повторни ги иритира и навредува младите Битолчани. И самата без ниту еден ден реално работно искуство во животот, кој го живее на висока нога-Радмила Шеќеринска очекува дека некој ќе се излаже и ќе и поверува на ветувањата за вработување и повисоки плати. Немајќи реална и издржана програма, туку план за двојазичност и поделба на Македонија, СДСМ и на овие избори или препишува од ВМРО ДПМНЕ или лицитира со неиздржани ветувања за повисоки плати. Радмила  Шеќеринска знае дека никој од нејзината партија нема кредибилитет да им ветува било што на младите во Битола-градот во кој СДСМ веќе им го загорчи детството кога со криминалната приватизација им ги избра родителите од работа, а потоа им је зеде и заштедата преку аферата ТАТ“ рече меѓу другото Николина Дамчевска кандидат за пратеник од ВМРО ДПМНЕ.