Шеќеринска во Битола

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Потпретседателката на СДСМ Радмила Шеќеринска престојуваше во Битола на работен состанот во општинската организација и на средба со граѓаните.

На средбата на работната група која ја сочинуваат претставници на четирите најголеми политички партии во земјата главна тема биле Изборниот закон и Избирачкиот список, изјави во Битола заменик-претседателката на СДСМ Радмила Шеќеринска.

11693988_10200756156464416_4280637536211679203_n

Во Скопје заседаваше работната група, а главна тема беше Изборниот закон и Избирачкиот список. Очекуваме законот да се смени и да се бара не само политичка туку и кривична одговорност од оние што го кршат, изјави Шеќеринска во Битола, каде присуствуваше на првата од серијалот средби со граѓаните што ќе ги организира СДСМ.

Share.