” Шербет Љубојна “ на Хераклеа

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Свечено затворање на ” Илинденски денови ” 2015 ! Во преполниот антички театар во Хераклеа концерт  ” Шербет Љубојна “,  со прекрасната Вера Милошевска , генијалниот Исмаил Лумановски и маестро Оливер Јосифовски.

Фотографии на Беким Мустафа и Димитар Петковски

11796320_611517468951189_5985181526745941539_n

11060892_611517572284512_8243872599992032134_n

11825805_611517595617843_42121762991887077_n

11800611_611517802284489_1372440417435369855_n

11800622_611517145617888_6546124430244672808_n

11219090_611517108951225_5329159829645111948_n

11822755_611517015617901_6156092413551906231_n

11822410_611516922284577_5331361667475029719_n

11825067_611516885617914_7862434496226017209_n

11828829_611516852284584_7940756494805064508_n

 

11800545_611516725617930_71136973757501543_n

11817188_611516655617937_7320738309963782359_n

Share.