define('WP_AUTO_UPDATE_CORE', 'minor'); Шестка вредна над 230.000 денари во минатото лото коло - ТЕРА

Шестка вредна над 230.000 денари во минатото лото коло

Во минатото коло на играта на среќа Лото7 при Државна лотарија, седумка немаше, но падна шестка вредна над 230.000 денари. Останатите детали, како и извлечените броеви за лото и џокер проследете ги во извештајот на Маја Поцевска.

Сподели