„Широк сокак во бело“

0
8573

Традиционално, по 6-ти пат и оваа година, во Битола на Широк сокак се одржа настанот „Широк сокак во бело“.

Главни ѕвезди на вечерта беа  романските техно-хаус артисти Том Боксер и Морена, познати по хитовите „Morena“, „Deep In Love и многу други.

Пред нив атмосферата ја загреваа ДЈ. Рикардо Хернандес, Дј. Сашо Спект и ДЈ. Андреј Ѓошев.

14159233_10207323139142995_456917219_n

14169491_10207322950578281_1478823309_n

14112035_10207323159103494_70752426_n

14138451_10207323150143270_37512558_n

13879428_10210745563303329_5691968257229255614_n

14100329_10210745563583336_1159244656093281145_n