„Широк сокак во бело”

0
1052

По петти пат се одржа настанот „Широк сокак во бело“ , а за добрата забава  се погрижи познатиот италијански диџеј и продуцент Џуниор Џек . Пред него атмосферата ја загреваа диџеите Боца и Ацика.
Џуниор Џек е етаблиран диџеј и продуцент на светската музичка сцена.

11919116_10207307315423090_7473008525847414811_n
Меѓу досегашните учесници на овој настан се и Кирил Џајковски, диџеј ѕвездите Дејвид Моралес, Хернан Катанео и Том Нови, како и голем дел македонски диџеи и продуценти.
Овој настан како и секоја година се одржува во рамките на „Бит Фест“.

11903765_10206817795137476_6901892332498180391_n

11896041_10153078039301935_8813528036815166908_n

11917742_10153078038516935_1586293024740592027_n

11959966_10206817797337531_5710652575240459220_n

11903837_10206817797537536_5759850911421005460_n