Што ќе значи Центарот за ментално здравје кај Коле Лачето?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Советот на општина Битола на последната седница донесе одлука, во рамки на Психијатриската болница Демир Хисар, во Битола, кај месната заедница Коле Лачето да се отвори Центар за менатлно здравје на што иамше реакции од локалните жители.Со директорите на оваа установа раговаравме за каков Центар станува збор, дали стравовите на граѓаните се оправдани и што ќе значи овој Центар за битолските пациенти, погледнете повеќе во видеото.

Share.