Што направила Амбер Херд со милионите од Џони Деп

0
1018

Актерката открива дека половина од седумте милиони долари отишле во Американското здружение за одбрана на граѓанските права, а втората половина на Детската болница во Лос Анџелес, каде што работела како волонтер повеќе од 10 години.

Откако беше објавено дека се рзведуваат и откако таа го обвини Деп дека физички ја малтретирал,  многумина веруваа дека актерката измислува за да извлече што повеќе пари од еден од најбогатите холивудски актери. Сега се надева дека со овој потег  ќе покаже дека тоа воопшто не и била намера, како и дека направила позитивна промена во животите на луѓето на кои тоа им е најпотребно.