Што советуваат стилистите за на плажа!

0
645

Како да се биде облечен кога денот го минуваме крај езеро и море, на плажата, во некој од кафе баровите или рестораните, кои се додатоците кои оваа сезона се вообичаен дел од костимот за капење, како да се заштити косата и лицето? На овие теми за денешниот Актуел со стилистите Андреј Папаз Ѓоргиевски и Игор Горко.