Што за навивачите значи освојувањето на Купот?

0
6684

И навивачката група Чкембари вчера беше дел од големиот настан во Струмица, каде Пелистер со победата над Шкендија го освои Купот на Македонија.

Во денешниот Актуел на Тера, Зоран Мишевски разговараше со Никола Талевски.