Штрајк на грчките цариници

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Од утрово од 07:00 часот  штрајк и на граничниот премин Ники и ќе трае до 24.00 часот , а притоа ќе бидат пропуштани само патници кои патуваат пешки додека возилата нема да бидат пропуштани во тој период.

Слични ситуации денеска и на граничните премини Стар Дојран и Евзони.

 

Share.