Сите во Трст оделе по фармерки, а тој по плочи

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Во емисијата „Два пати исто, но сепак различно“ наш гостин е Ратко Најдовски кој е зограф.

Но, на почетокот на разговорот за неговите почетоци и дружбата со гитарата, а своевремено беше најмладиот диск џокеј.

Првата сингл плоча ја имал од Том Џонс, а како дискофил собрал над 5000 лонгплејки.

Вели сите до Трст оделе по фармерки, а тој по плочи.

Share.