СЈО и денеска во битолската болница

0
3135

Денеска по втор пат за речиси една недела истражители на СЈО беа во клиничката болница во Битола. Ова за медиумите го потврди Директорот на болницата дека и денес СЈО разгледува документи околу групни набавки на рендген опрема од Министерството за здравство.