СЈО и во Министерството за култура

0
482

Специјалното Јавно Обвинителство заплени документација од Министерството за култура која се однесува на проектот Скопје 2014 потврдија денеска од СЈО.

Станува збор за документација на тендер вреден околу 1 милион евра за изградба на Музејот на македонската борба.