Слободни избори за слободни граѓани

0
418

ЦИВИЛ заедно со Здружението „За нас се работи“ за во сабота организираат настан кој што е дел од проектот „Слободни избори за слободни граѓани“. Настанот ќе се одржи на плоштадот Магнолија во објектот на Магазата каде што ќе бидат претставени едукативни материјали за граѓаните, за нивните гласачки права и воопшто за изборниот процес.

balto