Словачкиот амбасадор кај ректорот Коруновски

0
626

Амбасадорот на Република Словачка во Република Македонија Мартин Бежак во рамките на посетата на Битола го посети Универзитетот „Св. Климент Охридски” каде беше примен од ректорот проф. д-р Сашо Коруновски.

Посетата на УКЛО, Амбасадорот Бежак ја продолжи на Правниот факултет, дисперзирани студии во Битола каде одржа предавање за студентите и академскиот кадар.