Снег на Шар Планина

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Нов снег падна Шар Планина ноќта меѓу 26 и 27 јуни, објави специјализираниот портал за временска прогноза,Метеопро. Снегот е забележан на надморска височина од 2.650 метри.

Порталот објави снимки направени вчера утрото од членови на планинарското друштво „Агентус Маунт”.
Share.