Снегот ги изненади и Русите

0
554

Првиот снег ги изненади дури и Русите , кои живеат на истокот на земјата, во регионот на Владивосток. Само за последните 24 часа во Владивосток се случиле дури 256 сообраќајки предизвикани од неисчистените коловози.