Снимки од паднатиот авион

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Местото каде што падна авионот марка „Пајпер“, во кој загинаа четворица италијанци и двајца косовски државјани е речиси непрооден. Патот е прооден до селото Кожле, а од таму до местото каде што се урнал авионот пристап имаа единствено теренски возила.

Share.