Со Агим Џело за Егзит

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

После 5 дена и ноќи евроспкиот музички фестивал Егзит заврши во Нови Сад. Годинава според информациите на организаторите, низ Петроварадинската тврдина во Нови Сад поминале над 215 000 луѓе. 70 % биле странски туристи, ги имало од Индија, Кина и од Австралија. Меѓу посетители и од Македонија. Еден од нив 13 години со ред и битолчанецот Aгим Џело,  авторот на емисијата „Металманија“. Повод за да разговараме со него .

Овогодинешното издание ќе биде запаметено по нултиот ден кој оваа година беше новитет на Егзит, но и новиот спектакуларен дизајн на надалеку прочуената Денс Арена

Во тек се подготовките за фестивалот Си денс во Будва, кој што ќе се одржи од 13 ти до 15 јули на плажата Јаз .

Егзит годинава се одржува под мотото „Летото на љубовта“

Share.