Со автомобилска гума запалил Џип

0
373

На 06.10.2015 година околу 02.10 часот во Битола на ул. „Димитар Хаџи Попов“ на паркинг просторот пред куќата сопственост на М.Ј.(56) непознат сторител поставил автомобилска гума под ПМВ„Џип“по што ја запалил. Пожарот бил локализиран од страна на оштетенот. Повредени лица нема.Се преземаат мерки за целосно расчистување на случајот.