Собир за поддршка на Талески

0
5615

Собир за поддршка на градоначалникот на општина Битола Владимир Талески се одржа синоќа во близина на зградата во која живее Талески. Присутните на собирот изјавија дека бараат правично решение откако кривичниот суд определи куќен притвор за градоначалникот. Ја обвинија СДСМ за сценаријата кои ги прави и рекоа дека ако некој треба да биде обвинет, треба да биди Заев.

„Во моментот кога Македонија почна да оди нагоре во секоја смисла од општеството, некој се обидува сето тоа да го преврти наопаку и да не врати назад“ рече Цветан Стојановски.

Snap 2016-06-19 at 10.28.25