Сончево со температура до 14 степени

0
477

Сончево и релативно топло време, барем за овој дел од годината, очекуваме во денеска. Слаба котлинска магла ќе има наутро.
Ветер нема да има.

Утринската од -8°С до -4°С.

Максималната дневна од 12°С и 14°С низ поголем дел од котлините, а на југ околу 17°С.