Сообраќајка кај Катланово

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Сообраќајка кај Катланово се случи денеска, поради која закочен е сообраќајот.

Поради несреќата, која поточно се случила во тунелот кај Катланово, предизвикан е метеж – огромна редица на возила чекаат во колона за да го продолжат своето патување.

 

Share.