Сообраќајка кај Српци

0
3072

Од 04:40 часот магистралниот пат А3 Прилеп-Битола, во близина на с.Српци е затворен за сообраќај во двата правци поради случена сообраќајна незгода. Истиот се пренасочува по стариот пат, објави рано утрово АМСМ.