Сообраќајна незгода на Прилепска во Битола

0
2849

Кај Пелагонка 1 на улицата Прилепска во Битола, вечерва се случи сообраќајна незгода. Возило се преврти на тротоарот. Неофицијално едно лице е повредено.

Дали има други поврдени лица, засега нема информации.

Екипи на итната медицинска помош пристигнале на местото на незгодата и екипи на полицијата за увид.