Советникот Козаров се извини и постави прашања

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Советникот на СДСМ Горан Козаров јано се извини заради како што рече направен превид во изјавата дадена за паркингот кај спортската сала Младост во Битола дека с е наплаќал паркиннг до 24 часот. Но, праша дали паркингот треба да наплаќа пари до 17 или до 20 часот, согласно одлуката за зонско паркирање.

Share.