Специјален Јавен обвинител ќе се избере до 15 септември

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Премиерот Никола Груевски верува дека специјалниот Јавен обвинител што треба да работи на случајот со прислушувањето ќе се избере до 15 септември, онака како што е договорено во Пржино, без разлика што работните групи кои треба да се договорат за примената на политичкиот договор се на одмор и почнуваат со работа на 17 август. 

Share.