Средношколците идната среда ќе маршираат во Битола

0
277

Средношколскиот пленум од Битола повикува на нов протестен марш против лошите реформи во образованието. Маршот што се одржува под мотото „Борбата продолжува“ е закажан за 11 ноември (среда), а почнува во 12 часот пред општинското средно медицинско училиште „Д-р Јован Клаузи“.