Среќометар на Сузана Турунџиева пристигна и во Битола

0
799

Телевизиската водителка  Сузана Турунџиева, по неколкуте изданија на книги, во Битола ја промовираше најновата со наслов Среќометар. Како што самата  вели- се работи за -прирачник за среќни луѓе и за сите оние што сакаат да научат да ја препознаваат среќата во секој можен облик. За среќата според вас да се мери.

Повеќе од разговорот со Турунџиева во видеото во продолжение.