Српската царина кај македонски државјанин пронајде 99.000 евра и злато

0
630

Српската царина на влез во Србија, при контрола, кај македонски државјанин пронајде голема количина скриени девизи и злато.

Според првичните информации, станува збор за 99.000 евра и 47 пакети злато, кое се уште не е измерено.