Стрежевската акумулација полна

0
679

И покрај тоа што немавме обилни врнежи од снег, ниту битолчани, ниту земјоделците и индустријата не треба да стравувaат, стрежевското езеро е полно.  Со директорот Марјан Ѓероски денеска во Актуел интервјуто разговараме и за проектите кои ги работата од основната дејност, но и за другите дејности.