Студио Балестра во подготовки за новогодишната ревија

0
701

Модното студио Балестра, традиционално секоја година за време на новогодишните празници подготвува модна ревија.

Подготовките за истата започнуваат многу порано и веќе се во тек.

Оваа година на ревијата ќе учествуваат помалите манекени и манекенки, а уписот за нови членови од 3 до 12 години сеуште трае.

Инаку детското модно студио Балестра постои повеќе од 20 години и е бренд во Битола, кога станува збор за воведување на децата во модниот свет.