Студирање и работна виза за Австралија

0
1931

Претставници на Австралиските образовни институции следниот викенд во Сабота на 12 Септември во хотелот Александар палас во Скопје на отворените денови, ќе ги запознаваат заинтересираните кандидати за можностите како да студиират во Австралија. Освен студирањето, се добива и работна виза. Денеска на оваа тема во Актуел на Тера разговараме со Саша Гроздановски директор на Bridgeblueglobal Македонија, за тоа како да ги добиете најдобрите опции за студирање и условите за аплициртање за добивање Австралиска виза.

http://www.bridgeblueglobal.com/regform/macedonia/