Судир со полицијата пред зградата на општина Битола

0
3080

Демонтрантите доцна попладнево пред зградата на општина Битола, каде во обид да влезат во општинската зграда, која беше обезбедувана од страна на припадниците на полицијата, се судриа со нив.  Претходно зградата беше гаѓана со јајца. По протестот од пред општинската зграда, се опатија низ Широк сокак.

12966589_10208109619089795_501860261_n

12968746_10208109659250799_1368442099_n

12980398_10208109651690610_220133706_n

12980525_10208109648690535_1171994036_n

12980600_10208109620089820_1431480793_n

12987969_10208109659530806_355630130_n

12992192_10208109619249799_1085132908_n

12992357_10208109648290525_525956501_n

12992831_10208109602049369_996772353_n

13014838_10208109614489680_758902101_n

13014838_10208109650450579_1867634621_n

13014854_10208109640690335_1638089044_n

13020293_10208109651410603_1882184416_n

13020397_10208109647810513_2001408139_n

13020545_10208109601649359_732243716_n

13022174_10208109827855014_130511234_n

13022218_10208109828775037_887979891_n

13022339_10208109620929841_493970150_n

13022350_10208109648890540_1691238120_n

13023300_10208109641450354_628016902_n