„Суперхикс“ на Битола отворен град

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Битола отворен град е фестивал кој деветнаесет години ја слави алтернативната уметност и урбаната култура, стимулира културен активизам, ја инспирира публиката да биде свесна и отворена за нови прогресивни идеи и придонесува за развој на културниот туризам во Битола.

Годинава организаторот Младинскиот културен центар за битолската публика обезбеди концерти со македонски уметници.

На Хераклеја настапија и „Суперхикс“. Во денешниот Ритам на градот со оваа група.

Share.