Суспендирани полицајците кои дозволиле толпата да влезе во Собрание

0
628

На барање на внатрешната контрола на Министерството за внатрешни работи петмина вработени се суспендирани.

Од МВР појаснуваат ова суспендирање не е дел од испитувањето на однесувањето на вработените и одговорните лица на МВР за време на настаните во Собеанието на 27 април.