Свечено отворен салонот за мебел Прима

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Пријател на мојот дом, е основното мото и двигател на ПРИМА групацијата на најголемиот хрватски малопродажен ланец на мебел.

Викендов и во Битола свечено беше отворен овој реномиран салон за мебел, со целодневна забава и коктел.

Покрај моменталните 50 малопродажни салони за продажба , во составот на Прима групацијата се наоѓаат и фабрики за производство на плочест мебел, за производство на масивен и тапациран мебел, душеци и столици.prima212

Успешната приказна на Прима, на хрватскиот пазар, започна во 1995 година.

Различна понуда, квалитетни производи со поволни цени и професионална услуга, се карактеристики по кои Прима и денес, се препознава на пазарот. Во салоните на Прима секој купувач може да пронајде мебел за целосно опремување и уредување на домот, спални и дневни соби, кујни, маси и столици, гарнитури, детски соби.

Присутните битолчани на отварањето задоволни од богатиот асортиман во Прима мебел.

За гостите беше подготвен попуст од 25 проценти на целиот асортиман и храна од ресторан Путник.

Мисијата и визијата на Прима е да остане верен стратешки партнер кој ги исполнува потребите на купувачите.

За да сите деловни цели, би биле остварени, во ПРИМА групацијата перманентно се спроведуваат активности насочени кон што поквалитететно, побрзо и професионално задоволување на потребите на потрошувачите во доменот на опремување на животниот простор.

 

Share.